Kaminbutik

20160427_144857

I vår butik finns ett 50-tal kaminer att inspireras av. Vi hjälper dig att hitta rätt kamin. Dessutom hjälper vi dig med placering och installation.

Vi har också tillbehör och reservdelar till ett stort antal vedspisar och kaminer samt allt du behöver till din vedeldning.

I listan nedan finner ni alla våra leverantörer. Besök gärna deras hemsidor för mera inspiration.

 


contura_450_736x367 Contura
Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer som är idealiska för att få värme i alla miljöer.

Besök www.contura.se

JDE Josef Davidssons Eftr.

Braskaminen har en viktig plats i vår moderna tid som annars präglas av helt andra saker. En sprakande och värmande braskamin ger inte bara extra krydda till ditt hem utan braskaminen sprider också lugn och harmoni.

Besök www.josefdavidssons.se

hans AB Hans Forsman

Wamslers vedspisar kan anpassas efter dina behov och vanor och med sina exklusiva funtioner gör det matlagningen till ett sant nöje och en upplevelse.

Besök www.hansforsman.se

envir_2084_sg Eurofire
Eurofire kombinerar snygg design med god effekt och kvalité i varje detalj.

Besök www.eurofire.se

Keddy_image_5233_794x568 Keddy
Keddy älskar det här landet - trots klimatet. Och de fortsätter att tillverka sina eldstäder i gjutjärn. Trots att det finns enklare sätt.  Typiskt Keddy!

Besök www.keddy.se

dovre_vintage_50_cremevit_m1 Spismiljö
Scandinavisk Spismiljö har funnits i mer än 30 år och vi vågar påstå att vi kan brasvärme. Välkommen in och prata brasvärme!

Besök www.spismiljo.se

jotul Jøtul
Jøtul har marknadens största urval av eldstäder - kaminer och insatser. Hos Jøtul är vi övertygade om att form ska följas av funktion.

Besök www.jotul.com/

binary-28986-30203 Scan
För oss handlar det inte bara om värme, utan också om att leverera den vackraste lågan, omringad av en designmedveten möbel som passar i de flesta hem.

Besök www.scanspis.se

5448-topbanner Morsø
I över 160 år har Morsø spridit värme i våra hem. Skapat minnesvärda stunder av ren glädje, närhet, trygghet och komfort.

Besök www.morsoe.se